flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید
  • تاریخ انتشار : 1402/08/30 - 08:08
  • مشاهده کنید : 58
  • بازدید کننده : 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

کارگاه آموزشی «امنیت غذایی، مفاهیم، روشهای محاسبه و سیاستها »

کارگاه آموزشی با عنوان «امنیت غذایی، مفاهیم، روشهای محاسبه و سیاستها» با ارائه‌ی جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی، استادیار و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش ‏های برنامه ‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ی روستایی در روز دوشنبه 29 آبان 1402، از ساعت 09 الی 11:30 و با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد وزارت جهاد کشاورزی و همکاران موسسه پژوهشی بصورت حضوری در سالن اجتماعات شهید هوبخت، توسط واحد آموزش برگزارشد.

مطالب این کارگاه در سه محور اصلی «مفاهیم امنیت غذایی»، «سیاست‌ها» و «شاخص‌های امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. آشنایی با تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست، مورد اشاره قرار گرفت. سپس سیستم های غذا در سطح منطقه‌ای، ملی و جهانی ارایه و پس از آن سیاست‌های امنیت غذایی کشور، معرفی شدند. معرفی شاخص‌های بین المللی و ملی مرتبط با امنیت غذایی و بررسی وضعیت و جایگاه امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران براساس این شاخص‌ها در بخش پایانی مورد توجه قرار گرفت. بخش‌های پایانی مطالب کارگاه به تبیین شاخص‌های ارزیابی امنیت غذایی در سطح خانوار و فردی تخصیص پیدا کرد. طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس کارگاه، پایان‌بخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.

   
   
 
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی,كارگاه ها,کارگاه
  • کد خبری : 601
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: