flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید
  • تاریخ انتشار : 1398/02/30 - 09:50
  • مشاهده کنید : 41
  • بازدید کننده : 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

نشست علمی ارائه دستاوردهای حاصل از شرکت دردوره های بین المللی با عنوان نوآوری درزنجیره ارزش مواد غذایی

نشست علمی با عنوان «نوآوری در زنجیره ارزش مواد غذایی» با ارائه آقای مهندس علی کلائی عضو هیات علمی موسسه پژوهش‏‏ های برنامه‏ ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در تاریخ 12 خرداد ماه 1398 از ساعت 9 الی 11 و با حضور جمعی از مدیران و پژوهشگران موسسه و کارشناسان دستگاه‏ های مرتبط در وزارت جهادکشاورزی برگزار شد. این نشست حاصل تجربه شرکت در یک دوره آموزشی با همین عنوان در آذر ماه 1397 بود که توسط سازمان بهره‏ وری آسیایی (APO) با همکاری وزارت صنعت و صنایع دستی و سازمان بهره‏وری «کامبوج» به مدت پنج روز در شهر «پنوم پن» برگزار شد. در این دوره نمایندگانی از کشورهای کامبوج، پاکستان، هند، لائوس، مغولستان، تایلند، چین (تایوان)، مالزی، فیلیپین و فیجی حضور داشتند. هدف از برگزاری این دوره ارائه مبانی زنجیره ارزش مواد غذایی و نیز آشنایی کشورهای مختلف با انواع نوآوری‏ها در این صنایع بود. همچنین شرکت‏کنندگان در این دوره ضمن مطرح نمودن مسایل و مشکلات، تجربیات خود را در زمینه بهبود زنجیره ارزش مواد غذایی به اشتراک گذاشتند. مباحث ارائه شده عمدتاً بر محورهای ارائه مبانی زنجیره ارزش و روشهای مختلف نوآورانه در عرضه محصولات غذایی؛ معرفی و اهمیت دریافت مجوزهای مختلف برای مواد غذایی تولیدی کشاورزی و فرآوری شده با تاکید بر محصولات ارگانیک؛ و تجربه موفق جایگزینی کشت برنج رقم ژاپنی در مناطقی از کشور تایلند به جای واردات بود.

 

 

 

 
 
   
 
  • کد گروه : نشست های علمی صفحه اصلی,اخبار و رویدادهای صفحه اصلی
  • کد خبری : 341
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: