flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید
  • تاریخ انتشار : 1404/06/31 - 09:57
  • مشاهده کنید : 136
  • بازدید کننده : 133
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

نشست علمی « اقدامات و تجربیات کشورهای جهان در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های غذا »

شست علمی با عنوان «اقدامات و تجربیات کشورهای جهان در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های غذا »با ارائه‌ جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه‌ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش‏های برنامه‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ روستایی در روز دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ از ساعت ۰۹ الی ۱۱:۳۰ و با حضور مدیران و پژوهشگران موسسه پژوهش‏های برنامه ‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی به صورت حضوری توسط واحد آموزش موسسه برگزار شد.
این نشست علمی که به دلیل شرکت در نشست بین‌المللی «اجلاس سیستم‌های غذایی سازمان ملل متحد ۲+» برگزار شده است، در بردارنده سه محور اصلی «ساختار و اطلاعات کلی اجلاس»، «اهم اقدامات و تجربیات کشورهای جهان در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های غذا» و «نکات گزارش دبیرکل سازمان ملل متحد» می‌باشد. در این نشست علمی مطرح شده است که با عنایت به برنامه‌ریزی انجام شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در سال ۲۰۲۱ میلادی برای تحول در نظام‌های غذایی کشورها به منظور ارتقاء ثبات و پایداری (تاب‌آوری) آن و دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDG)، دو سال پس از تصویب این هدف، اجلاس سیستم‌های غذایی با حضور مقامات عالی‌رتبه کشورهای کشور، به منظور به اشتراک‌گذاری تجربیات کشورها و گزارش اقدامات برگزار شده است.
همچنین در سال ۲۰۲۵ میلادی و پس از برگزاری نشست کمیته جهانی امنیت غذایی و نشست کارشناسان سطح عالی، «اجلاس سیستم‌های غذایی ۴+» نیز برگزار می‌شود. طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس نشست، پایان‌بخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.
 
 
 
  • کد گروه : نشست های علمی صفحه اصلی,اخبار و رویدادهای صفحه اصلی
  • کد خبری : 973
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: