flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید
  • تاریخ انتشار : 1403/12/18 - 07:38
  • مشاهده کنید : 79
  • بازدید کننده : 79
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /appsettingFree

کارگاه پژوهشی « تحلیل ناهنجاری قیمت مواد غذایی در ایران »

کارگاه پژوهشی ارائه نتایج حاصل از انجام طرح پژوهشی با عنوان «تحلیل ناهنجاری قیمت مواد غذایی در ایران»با ارائه‌ی جناب آقای دکتر مهدی شعبان زاده عضو هیات علمی محترم گروه پژوهشی سیاستهای کشاورزی و غذا موسسه پژوهش‏های برنامه ‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ روستایی در روز چهارشنبه 15 اسفند ماه 1403، از ساعت 09 الی 11 و با حضور مدیران و پژوهشگران موسسه پژوهش‏های برنامه ‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی به صورت حضوری توسط واحد آموزش موسسه برگزار شد.
در این کارگاه، پس از ارائه مبانی نظری و مفاهیم پایه در خصوص ناهنجاری قیمت مواد غذایی، عوامل موثر بر این پدیده به تفصیل مورد بررسی قرار گرفت. مباحث مطروحه در این کارگاه آموزشی به نحوه اندازه‌گیری ناهنجاری، شناسایی کالاهای با بالاترین ناهنجاری و تحلیل وضعیت ناهنجاری در استان‌های مختلف کشور متمرکز گردید. در راستای ارتقای کیفیت دوره آموزشی و بهره‌مندی هر چه بیشتر فراگیران، نتایج و تحلیل­های سیاستی برآمده از نتایج به صورت مشارکتی توسط مدرس دوره و حاضرین مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
 
 
 
مطالب ارائه شده  
   
 
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی,كارگاه ها,کارگاه
  • کد خبری : 743
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: