flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید
  • تاریخ انتشار : 1403/07/21 - 10:42
  • مشاهده کنید : 102
  • بازدید کننده : 100
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

کارگاه آموزشی «امنیت غذایی، مفاهیم، روش‌های محاسبه و سیاست‌ها » برگزار شد.

کارگاه آموزشی با عنوان «امنیت غذایی، مفاهیم، روش‌های محاسبه و سیاست‌ها» با ارائه‌ی جناب آقای دکتر علی‏ اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه‌ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش‏های برنامه‏ ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ی روستایی در روز دوشنبه 16 مهر 1403، از ساعت 09 الی 11:30، با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استان‌های کشور و سایر علاقه‏ مندان به صورت ویدئوکنفرانس (وبینار) توسط واحد آموزش موسسه پژوهش‌ها برگزار شد.
 مطالب این کارگاه در سه محور اصلی، «مفاهیم امنیت غذایی»، «سیاست‌ها» و «شاخص‌های امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. آشنایی با تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست، مورد اشاره قرار گرفت. پس‏از آن انواع نظام‌های (سیستم‌های) غذا در سطح منطقه‌ای، ملی و جهانی ارایه و پس از آن ارزش‌های بنیادین و اسناد بالادستی به منظور طراحی سیاست‌های امنیت غذایی کشور، معرفی شدند. همچنین انواع شاخص‌های اندازه‌گیری وضعیت امنیت غذایی در سطوح بین‌المللی، ملی، خانوار و فرد معرفی شدند. پس از آن، با توجه به شاخص‌های بین المللی و ملی مرتبط با امنیت غذایی، وضعیت و جایگاه امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار گرفت. تبیین شاخص‌های ارزیابی وضعیت امنیت غذایی (تغذیه‌ای) خانوار و فرد و مقایسه آن‌ها، بخش‌های پایانی مطالب کارگاه را تشکیل داده بود. تبادل نظرات، دیدگاه‌ها و پرسش و پاسخ از سوی شرکت‌کنندگان و مدرس کارگاه، پایان‌بخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.
 مطالب ارائه شده 
   
 
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی,كارگاه ها,کارگاه
  • کد خبری : 691
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: