flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/07/21 - 10:42
  • مشاهده کنید : 328
  • بازدید کننده : 324
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

کارگاه آموزشی «امنیت غذایی، مفاهیم، روش‌های محاسبه و سیاست‌ها » برگزار شد.

کارگاه آموزشی با عنوان «امنیت غذایی، مفاهیم، روش‌های محاسبه و سیاست‌ها» با ارائه‌ی جناب آقای دکتر علی‏ اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه‌ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش‏های برنامه‏ ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ی روستایی در روز دوشنبه 16 مهر 1403، از ساعت 09 الی 11:30، با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استان‌های کشور و سایر علاقه‏ مندان به صورت ویدئوکنفرانس (وبینار) توسط واحد آموزش موسسه پژوهش‌ها برگزار شد.
 مطالب این کارگاه در سه محور اصلی، «مفاهیم امنیت غذایی»، «سیاست‌ها» و «شاخص‌های امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. آشنایی با تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست، مورد اشاره قرار گرفت. پس‏از آن انواع نظام‌های (سیستم‌های) غذا در سطح منطقه‌ای، ملی و جهانی ارایه و پس از آن ارزش‌های بنیادین و اسناد بالادستی به منظور طراحی سیاست‌های امنیت غذایی کشور، معرفی شدند. همچنین انواع شاخص‌های اندازه‌گیری وضعیت امنیت غذایی در سطوح بین‌المللی، ملی، خانوار و فرد معرفی شدند. پس از آن، با توجه به شاخص‌های بین المللی و ملی مرتبط با امنیت غذایی، وضعیت و جایگاه امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار گرفت. تبیین شاخص‌های ارزیابی وضعیت امنیت غذایی (تغذیه‌ای) خانوار و فرد و مقایسه آن‌ها، بخش‌های پایانی مطالب کارگاه را تشکیل داده بود. تبادل نظرات، دیدگاه‌ها و پرسش و پاسخ از سوی شرکت‌کنندگان و مدرس کارگاه، پایان‌بخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.
 مطالب ارائه شده 
   
 
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی,كارگاه ها,کارگاه
  • کد خبری : 691
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: