flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1399/11/25 - 23:51
  • مشاهده کنید : 108
  • بازدید کننده : 107
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /appsettingFree

هفدهمین نشست مشورتی تدوین سند ملی امنیت غذایی کشور

هفدهمین نشست مشورتی تدوین سند ملی امنیت غذایی کشور درتاریخ بیست و پنجم  بهمن ماه 1399 با ریاست جناب آقای دکتر اسکندر زند مشاور محترم و رئیس شورای مشاورین وزیر جهاد کشاورزی و با حضورجناب آقای مهندس کشاورز قائم مقام محترم وزیر جهاد کشاورزی و همچنین جناب آقای دکتر کیانی راد رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی وتوسعه روستایی و سایر اعضا به صورت مجازی به میزبانی موسسه برگزار شد.

در این نشست پس از قرائت آیاتی از قرآن کریم، جناب آقای دکتر زند ضمن خوش آمد گویی  به حاضرین در جلسه، ضمن بیان این نکته که 25 مورد در چهار رکن اساسی امنیت غذایی  تاکنون تدوین شده است، عنوان کردند که در نشست حاضر کاربرگ مصرف از آیتم های بیست و پنجگانه مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت . در ادامه سرکار خانم دکتر عبدالهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت،  درمان و آموزش پزشکی ضمن ارائه مطالب خود در این خصوص،  به ارائه‌کاربرگ‌های مرتبط به مصرف پرداختند . در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و نقطه نظرات خود در خصوص مطالب ارائه شده پرداختند. 

 

  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی
  • کد خبری : 432
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: