flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/06/18 - 12:08
  • مشاهده کنید : 291
  • بازدید کننده : 289
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

نشست علمی با عنوان ارزیابی کسب وکار بنگاه های کشاورزی کشورهای عضو سازمان بهره وری آسیایی

نشست علمی « ارزیابی پایداری بنگاه های کسب و کار کشاورزی » از مجموعه نشست ‏های علمی موسسه پژوهش ‏های برنامه ‏ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در سال 1397 با ارایه آقای مهندس هوشنگ ساجدی، پژوهشگر گروه پژوهشی برنامه ریزی در 11 شهریور ماه 1397 از ساعت 9الی 11 و با حضور جمعی از مدیران و پژوهشگران موسسه و کارشناسان دستگاه‌ های مرتبط موضوعی وزارت جهادکشاورزی و سازمان ملی بهره‌ وری ایران برگزار شد. این نشست حاصل تجربه شرکت در یک دوره آموزشی با همین عنوان بود که توسط سازمان بهره‏ وری آسیایی (APO) و با همکاری سازمان بهره وری و اداره توسعه بنگاه های کوچک و متوسط لائوس ، به مدت پنج روز در کشور لائوس در مهر ماه 1396 برگزار شد. دراین نشست مطالب ارائه شده در دوره توسط اساتیدی از کشورهای سنگاپور، فیلیپین و سوئیس شامل تجارب و اقدامات انجام شده در زمینه ارزیابی پایداری فعالیت های بنگاههای کسب و کار کشاورزی و تکنیک ها و روشهای مورد استفاده به اشتراک گذاشته شد و رئوس بازدید و ارزیابی فعالیت های مجتمع کشاورزی نمونه نیز ارائه شد. دوره فوق با سه هدف اصلی ذیل برگزار گردید: 1) توسعه دانش و مهارتهای مربیان در خصوص آخرین رویکردها ، ابزارها و تکنیک ها برای ارزیابی پایداری بنگاههای کسب و کار کشاورزی و کاربردهای آنها 2) ارتقای پذیرش بهترین نمونه ها، تکنولوژیهای جدید و مدلهای خلاقانه توسعه پایدار توسط مزارع و بنگاههای بویژه کسب و کارهای کوچک و متوسط کشاورزی در کشورهای عضو 3) شکل دهی به برنامه های عملیاتی راهبردی جهت ارتقای پایداری در بنگاههای کسب و کار کشاورزی در کشورهای عضو دامنه و روش شناسی دوره بر موارد ذیل تاکید داشت: الف- مفاهیم کلیدی، اصول و چالش های ارزیابی پایداری شرکت های کشاورزی ؛ ب- وضعیت فعلی ارزیابی پایداری کشاورزی و شرکت های صنایع کشاورزی در کشورهای آسیایی؛ ج- ابتکارات جهانی در ارزیابی پایداری سیستم های غذایی و کشاورزی؛ د- روش های انجام ارزیابی پایداری، مانند ابزار، تکنیک ها و الزامات، و همچنین وضعیت معیارهای پایداری و بهترین شیوه های جهانی؛ ه- موارد نمونه ارزیابی عملکرد پایدار شرکت های کشاورزی با تاکید بر SME ها در پایان حاضرین سوالات و نظرات خویش را مطرح نمودند. جلسه با پاسخگویی سخنران به سوالات مطروحه و تبادل نظر حضار به پایان رسید.
 
  • کد گروه : نشست های علمی صفحه اصلی,اخبار و رویدادهای صفحه اصلی
  • کد خبری : 281
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: