flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1404/06/31 - 09:57
  • مشاهده کنید : 509
  • بازدید کننده : 500
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

نشست علمی « اقدامات و تجربیات کشورهای جهان در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های غذا »

شست علمی با عنوان «اقدامات و تجربیات کشورهای جهان در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های غذا »با ارائه‌ جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه‌ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش‏های برنامه‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ روستایی در روز دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ از ساعت ۰۹ الی ۱۱:۳۰ و با حضور مدیران و پژوهشگران موسسه پژوهش‏های برنامه ‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی به صورت حضوری توسط واحد آموزش موسسه برگزار شد.
این نشست علمی که به دلیل شرکت در نشست بین‌المللی «اجلاس سیستم‌های غذایی سازمان ملل متحد ۲+» برگزار شده است، در بردارنده سه محور اصلی «ساختار و اطلاعات کلی اجلاس»، «اهم اقدامات و تجربیات کشورهای جهان در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های غذا» و «نکات گزارش دبیرکل سازمان ملل متحد» می‌باشد. در این نشست علمی مطرح شده است که با عنایت به برنامه‌ریزی انجام شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در سال ۲۰۲۱ میلادی برای تحول در نظام‌های غذایی کشورها به منظور ارتقاء ثبات و پایداری (تاب‌آوری) آن و دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDG)، دو سال پس از تصویب این هدف، اجلاس سیستم‌های غذایی با حضور مقامات عالی‌رتبه کشورهای کشور، به منظور به اشتراک‌گذاری تجربیات کشورها و گزارش اقدامات برگزار شده است.
همچنین در سال ۲۰۲۵ میلادی و پس از برگزاری نشست کمیته جهانی امنیت غذایی و نشست کارشناسان سطح عالی، «اجلاس سیستم‌های غذایی ۴+» نیز برگزار می‌شود. طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس نشست، پایان‌بخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.
 
 
 
  • کد گروه : نشست های علمی صفحه اصلی,اخبار و رویدادهای صفحه اصلی
  • کد خبری : 973
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: