flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1404/05/08 - 09:09
  • مشاهده کنید : 216
  • بازدید کننده : 207
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

نخستین رویداد ملی «مدیریت پسماند و ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی ایران»

این رویداد در دو بخش برگزار می‌گردد. بخش اول، ایده‌ها و طرح‌های مساله محور که برای مسائل مهم کشور در حوزه مدیریت پسماند و ضایعات کشاورزی تعریف می‌شوند و بخش دوم، ایده‌ها و طرح‌های تقاضا محور که براساس نیازهای صنایع مختلف غذایی و کشاورزی (که فهرست آن‌ها از صنایع دریافت می‌شود و در سایت قرار می‌گیرد) تعریف و ارسال می‌شوند.
 
 
 
اهداف برگزاری رویداد:
  •  هدفمند سازی فعالیت های پژوهشی و فناورانه در راستای انجام ماموریت ملی و تحقق سند امنیت غذایی دانش بنیان (جهت کاهش ضایعات از ۳۰ درصد به ۱۵ درصد)
  • احصاء نیازهای فناورانه واحدهای کشاورزی و صنایع تبدیلی 
  • جذب ایده‏ های فناورانه و نوآورانه در راستای نیازهای احصا شده یا ماموریت ملی؛
  • تسهیل شرایط انعقاد قراردادهای سرمایه‏ گذاری بین ایده پردازان و سرمایه‏ گذاران؛
  • حمایت از ایده‌های منتخب از طریق فراهم آوردن زیرساخت ها یا خدمات آزمایشگاهی و هدایتگری (منتورینگ) جهت تولید نمونه آزمایشی؛
 محورهای اصلی و تخصصی رویداد: 
  • پایش میزان و ارزش اقتصادی پسماند و ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش‌های مرسوم وفناوری‌های نوظهور
  • روش‌های نوین فرآوری، بسته بندی و انبارداری جهت کاهش ضایعات 
  • فرآوری پسماند و ضایعات و تولید مواد اولیه غذایی، داروئی و غیره 
  • توسعه فناوری تولید خوراک دام از پسماند و ضایعات کشاورزی
  •  توسعه زیست فناوری تولید مواد ارزشمند از پسماند و ضایعات
  • فرمولاسیون، فرآوری و تولید محصولات غذایی مطابق با نیازهای احصا شده 

 

زمان برگزاری : ۹ مهرماه ۱۴۰۴
مکان برگزاری : اتاق بازرگانی اصفهان سالن نصف جهان
 
 راه ارتباطی 

https://www.mapkaevent.ir/

mapka@acecr.ac.ir

فضای مجازی : ۰۹۱۰۷۰۳۵۸۶۰
دبیرخانه و رویداد :۰۳۱۳۳۹۱۷۵۹۴
 
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی
  • کد خبری : 781
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

گالری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: