flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1398/10/04 - 10:07
  • مشاهده کنید : 267
  • بازدید کننده : 265
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

کارگاه پژوهشی کشاورزی هوشمند به اقلیم

کارگاه پژوهشی با عنوان «کشاورزی هوشمند به اقلیم» با ارایه سرکار خانم‏ها مهندس بختیاری و مهندس اردستانی، پژوهشگران محترمه موسسه پژوهش‏‏های برنامه‏‏‏ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در تاریخ ۱۳۹۸/۱۰/۴ در ساعت ۹ صبح در محل موسسه و با حضور جمعی از مدیران و پژوهشگران برگزار شد. کارگاه مذکور دربرگیرنده خلاصه نتایج دو پروژه پژوهشی سال ۱۳۹۷ در زمینه ابعاد مختلف کشاورزی هوشمند به اقلیم بود.

در این کارگاه موضوع شناخت ابعاد مختلف اثرات تغییرات اقلیمی بر بخش کشاورزی، سازوکارهای سازگاری بخش کشاورزی نسبت به این تغییرات و بررسی تجارب جهانی و پیشنهاد اقدامات و سیاست‏های حمایت از توسعه کشاورزی هوشمند به اقلیم در ایران ارائه شد. شیوه‌های کشاورزی هوشمند به اقلیم رویکردهایی هستند که به تغییر و تحول سیستم‌های غذایی و کشاورزی کمک می‌کنند تا به ‌طور مؤثر از توسعه و تاًمین امنیت غذایی در جریان تغییرات اقلیمی حمایت کنند. ابتکارات کشاورزی هوشمند به اقلیم، استراتژی‌های متعددی را در برابر خشکسالی به کار گرفته، اطلاعات مربوط به آب و هوای فصلی و جاری را به موقع به کشاورزان ارائه می‌دهند و نوآوری‌های کشاورزی را به اشتراک می‌گذارند. علیرغم آنکه شیوه‏های کشاورزی هوشمند به اقلیم، مزایای قابل توجهی دارند، لیکن کشاورزان با موانع متعددی برای پذیرش و اجرای این شیوه‏ها روبه‏رو هستند. دستیابی به اهداف کشاورزی هوشمند به اقلیم نیازمند تحقیق و توسعه، سیاست‏گذاری و سرمایه‏گذاری‏های لازم برای برقراری ارتباط قوی بین کشاورزان و زنجیره عرضه محصولات کشاورزی است. لذا بازنگری برنامه‏های توسعه‏‌ای با توجه به تغییر اقلیم و سازگاری و مقابله با آن در کشور، شناسایی استراتژی‏های رشد کشاورزی و تامین امنیت غذایی که همزمان منجر به ایجاد سازگاری با تغییرات اقلیمی و کاهش انتشار گازهای گلخانه‏ای شوند، اتخاذ سیاست‏های حمایتی برای اجرای فعالیت‏های کشاورزی هوشمند به اقلیم، تامین مالی هزینه‏های سیاست‏های اجرایی و فعالیت‏های مربوط به کشاورزی هوشمند به اقلیم و بالاخره توسعه همکاری‏ها و تعاملات بین‏المللی برای کاهش پیامدهای زیانبار تغییر اقلیم، از جمله پیشنهادهایی است که در این زمینه می‏توان ارائه نمود. در پایان جلسه، حضار محترم پرسش‏ها و نظرات خویش را مطرح نموده و پاسخ‌های لازم توسط سخنرانان ارائه شد.

 
 
 
 
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی,کارگاه
  • کد خبری : 961
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: