flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید
  • تاریخ انتشار : 1402/11/17 - 07:13
  • مشاهده کنید : 89
  • بازدید کننده : 88
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

آشنایی با سیستم های غذایی پایدار در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (OIC)

نشست علمی حاصل از شرکت در دوره بین المللی با عنوان « آشنایی با سیستم های غذایی پایدار در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی( OIC با ارائه سرکار خانم دکتر کتایون شمشادی عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی سیاست های کشاورزی و غذا و جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه‏ ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت‏ غذایی موسسه پژوهش‏ های برنامه ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در تاریخ 16 بهمن 1402، از ساعت 09 الی 11:30 و با حضور کارشناسان و مدیران مرتبط سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها به صورت برخط توسط واحد آموزش موسسه پژوهش‏ها برگزار شد.

در این نشست ضمن تبیین تاریخچه و ظرفیت سازمان همکاری اسلامی (OIC)، پیشینه، وظایف و اعضای سازمان اسلامی امنیـت غذایی (IOFS) مورد بررسی قرار گرفت. همچنین شرکت‌کنندگان با مقدمات و مبانی نظری سیستم‌های غذایی پایدار آشنا شده و تجربه کشور ترکیه به عنوان یکی از کشورهای عضو IOFS در زمینه سیستم‌های غذایی پایدار تبیین شد. همچنین برخی نقاط قوت و ضعف کشورهای عضو IOFS در زمینه امنیـت‏غذایی با تاکید بر کشورهای ترکیه، مصر، پاکستان و قزاقستان ارائه گردید. در خاتمه نیز راه‌کارهایی برای برقراری سیستم غذایی پایدار در کشورمان ارائه و به پرسش‌های حاضرین پاسخ داده شد.

   
   
 
  • کد گروه : نشست های علمی صفحه اصلی,اخبار و رویدادهای صفحه اصلی
  • کد خبری : 624
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: