flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1402/07/12 - 10:37
  • مشاهده کنید : 107
  • بازدید کننده : 106
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

کارگاه پژوهشی «پیش‌بینی قیمت کالاهای اساسی (مطالعه موردی قیمت خرده فروشی انواع گوشت)»

کارگاه پژوهشی با عنوان «پیش‌بینی قیمت کالاهای اساسی (مطالعه موردی قیمت خرده فروشی انواع گوشت)» با ارائه جناب آقای دکتر رضا حیدری عضو هیات‏ علمی محترم گروه پژوهشی سیاستهای کشاورزی و غذا موسسه پژوهش‏های برنامه‏ ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در روز دوشنبه تاریخ 10 مهر 1402، از ساعت 09 الی 11 و با حضور جمعی از همکاران موسسه به صورت حضوری در سالن شهید هوبخت موسسه، توسط واحد آموزش برگزار شد. در این کارگاه که با هدف اطلاع قبلی کشاورزان و مسئولین مرتبط با بازار محصولات کشاورزی از قیمت‌ها برای هدایت صحیح تولیدات کشاورزی، ایجاد تعادل صحیح بین عرضه و تقاضا، افزایش درآمد کشاورزان، کمک به دولت و کشاورزان و تجار و مصرف‌کنندگان برای به دست آوردن آگاهی روشن از وضعیت بازار برگزار گردید، «مدل پیشنهاد شده برای پیش‌بینی قیمت انواع گوشت» مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بخش‌های پایانی کارگاه به راهبردهای پیشنهادی برای توسعه و بهبود کارایی مدل‌های پیش‌بینی قیمت و طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرسان کارگاه اختصاص داشت.

  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی,كارگاه ها
  • کد خبری : 584
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: