flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1400/08/11 - 16:45
  • مشاهده کنید : 310
  • بازدید کننده : 309
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

کارگاه آموزشی با عنوان«اصول طراحی و تحلیل سیاست های حمایت از بخش کشاورزی و تجربیات جهانی»

کارگاه آموزشی با عنوان «اصول طراحی و تحلیل سیاستهای حمایتی از بخش کشاورزی و تجربیات جهانی» با ارائه جناب آقای دکتر علی کیانی راد استادیار و رییس محترم موسسه پژوهش ‏های برنامه ‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در تاریخ 25 آبان 1400 از ساعت 9 الی 12:30 و با حضور جمعی از همکاران موسسه و مدیران و کارشناسان دستگاه‏ های مرتبط وزارت جهادکشاورزی در سطح صف و ستاد به صورت حضوری و مجازی توسط واحد آموزش موسسه برگزار شد.

هدف از  این کارگاه آشنایی اصول طراحی و تحلیل سیاست‌های حمایت از بخش کشاورزی و تجربیات جهانی در این خصوص بود. مدرس کارگاه ابتدا با بیان تعریف بخش کشاورزی و زنجیره ارزش محصولات کشاورزی به دلائل حمایت از بخش کشاورزی و غذا براساس تجربیات جهانی پرداختند. سپس با استناد به اسناد بالادستی کشور و تجربیات جهانی مهم‌ترین وظیفه بخش کشاورزی را ارتقای امنیت غذایی شامل ابعاد فراهمی، دسترسی فیزیکی و اقتصادی، سلامت و تغذیه و پایداری سیستم تولید غذا دانستند. در ادامه با ارائه انواع ابزارهای سیاستی حمایتی و نحوه کاربرد آن به ترکیب بهینه ابزارها برای حمایت جامع و کامل از تولیدکننده و حمایت هدفمند از مصرف‌کننده محصولات کشاورزی و غذایی اشاره نمودند و در انتها با بیان روش‌های مختلف اندازه گیری حمایت از تولیدکننده، مصرف‌کننده و خدمات عمومی بخش کشاورزی به مقایسه میزان حمایت از بخش کشاورزی در ایران و کشورهای OECD پرداختند.

مطالب ارائه شده

 
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی,كارگاه ها,کارگاه
  • کد خبری : 483
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: