flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1400/07/04 - 10:55
  • مشاهده کنید : 131
  • بازدید کننده : 131
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

کنفرانس بین المللی نظام میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی (GIAHS) 2021

 

Ten years have passed since the Noto’s Satoyama and Satoumi was recognized as the Globally Important Agricultural Heritage Systems (GIAHS) by the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO). Initially, the GIAHS designation was mainly for developing countries, which reevaluates and recognizes their small-scale agricultural systems adapted to the local climatic conditions while maintaining unique cultural traditions. Noto is the first region in Japan to be recognized as a GIAHS site, with the same time award of Sado Island

The United Nations University (UNU) has been assessing the value of the GIAHS site from an academic perspective and has also been collaborating with various stakeholders in the region to practice the GIAHS’s concept. At the international conference to mark the 10-year milestone, we will reflect on what the GIAHS recognition has brought to the region and its significance and will also discuss issues and roadmaps for the future. In addition, together with experts and people concerned from Japan and abroad, we will also discuss the cases of other GIAHS sites around the world and their collaboration.  Furthermore, Operating Unit Ishikawa/Kanazawa (OUIK) of the UNU, Institute for the Advanced Study of Sustainability (UNU-IAS), is planning to hold a Youth Summit as a side event during this conference period. Details of the event will be announced soon

Timetable

  day1            Thursday, November 25th, 2021
 
1. Opening Remarks
2. High-level Session
3. Group Sessions
  day2            Friday, November 26th, 2021
 
1. Group Sessions
2. Commemorative Symposium
3. Closing Remarks
  day3            Saturday, November 27th, 2021
 

 

Excursions
1. November 27th: Noto
2. November 27th – 28th: Sado

 

 

The conference is organized by FAO, Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Japan, Ishikawa Prefecture, Japan, Noto Regional Association for GIAHS Promotion and Cooperation, Japan, UNU-IAS, and co-organized by Niigata Prefecture, Japan, Sado City, Japan

 
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی
  • کد خبری : 473
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: