flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/07/23 - 12:12
  • مشاهده کنید : 100
  • بازدید کننده : 100
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

دکتر کاظمی:کشورهای (OECD) سالانه 317 میلیارد دلار از بخش کشاورزی حمایت می کنند

رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی،اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی گفت:کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) به طور متوسط سالانه 317 میلیارد دلار از بخش کشاورزی حمایت می کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی،دکتر سید حسن کاظمی با اشاره به این که سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) سالانه اقدام به پایش فرایند تحولات سیاستی کشاورزی کشورهای عضو می نماید،اظهار داشت:بر اساس آخرین گزارش منتشر شده که مربوط به وضعیت تحولات سیاستی 51 کشور، شامل 35 کشور عضو (OECD) و 10 کشور با اقتصاد نوظهور و 6 کشور عضو اتحادیه اروبا و غیر عضو OECDمی باشد، در مجموع کشورهای مشمول این بررسی در فاصله سال های 2015 الی 2017 به طور متوسط سالانه بالغ بر 620 میلیارد دلار از بخش کشاورزی حمایت کرده اند. وی ادامه داد: میانگین حمایت سالانه 35 کشور عضو OECD از بخش کشاورزی معادل 317 میلیارد دلار و میانگین حمایت توسط کشورهای نوظهور اقتصادی معادل 297 میلیارد دلار بوده است. دکتر کاظمی خاطرنشان کرد: 78 درصد از کل حمایت مربوط به حمایت مستقیم از تولید کنندگان کشاورزی و 14 درصد مربوط به حمایت از بخش کشاورزی در چارچوب خدمات عمومی بوده است. وی افزود: بیشترین حمایت مستقیم از تولیدکنندگان توسط کشورهای استرالیا (54 درصد از کل حمایت)، شیلی (51 درصد از کل حمایت)، نیوزیلند (7 درصد از کل حمایت) و برزیل و کانادا کمتر از 30 درصد از کل حمایت بوده است. دکتر کاظمی یادآور شد: در بسیاری از کشورهای عضو OECD و در اکثر کشورهای نوظهور اقتصادی شاخص حمایت قیمتی بازار، بزرگترین بخش شاخص حمایت از تولیدکنندگان را تشکیل داده است. رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی،اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی تصریح کرد: حمایت قیمتی بازار جزء مهمی از حمایت تولید کننده در ژاپن و ترکیه (بیش از 80 درصد سهم حمایت از تولید کننده) و در چین بیش از 50 درصد و در کره بیش از 90 درصد بوده است.دکترکاظمی گفت: مصرف کنندگان مواد غذایی در بسیار از کشورهای مورد مطاله، همچنان بخش عمده هزینه های حمایت از تولید کنندگان را بر عهده دارند. وی خاطرنشان ساخت: حمایت از نظام های نوآوری کشاورزی در بسته سیاستی کشورها از طریق افزایش هزینه های عمومی که به آن اختصاص می یابد تاکید روز افزون صورت می گیرد. رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی،اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی تاکید کرد: در اکثر کشورهای مورد مطالعه همچنان بخش دولتی نقش عمده ای در انجام تحقیق و توسعه کشاورزی ایفا می نماید. وی با اشاره به این که در گزارش یاد شده به بهبود هدفمندسازی حمایت از تولیدکنندگان برای دستیابی به اهداف بخش به عنوان سیاستی حیاتی و ضروری تاکید شده است،اضافه کرد: همچنین در گزارش آمده است که نظام های مدیریت مخاطرات می بایست مقاومت تولید کنندگان را نسبت به تغییرات آب و هوایی،بازار و سایر شوک ها تقویت نماید. وی ادامه داد: علاوه بر این تاکید شده است که دولت ها باید نقش سازنده ای در ارایه اطلاعات و سایر خدمات عمومی برای کشاورزان به منظور تسهیل توسعه ابزارها و راهبردهای مدیریت مخاطرات را ایفا نمایند.
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی
  • کد خبری : 288
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: