flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/09/14 - 12:59
  • مشاهده کنید : 302
  • بازدید کننده : 296
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

دوره آموزشی « آسیبها، چالشها و فرصتهای وزارت جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی» برگزار شد.

دوره آموزشی با عنوان «آسیبها، چالشها و فرصتهای وزارت جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی»با ارائه‌ جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه‌ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت‏ غذایی موسسه پژوهش‏های برنامه‏ ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ روستایی در روز دوشنبه 12 آذر 1403، از ساعت 09 الی 12:30 و با حضور کارشناسان و مدیران مرتبط واحدهای ستادی وزارت جهادکشاورزی به صورت حضوری و برای سایر علاقه مندان به صورت مجازی در قالب نشست علمی توسط واحد آموزش موسسه پژوهش‏ها برگزار شد.
مطالب این دوره در محور‌های اصلی «مفاهیم امنیت غذایی» و «شناسایی آسیب‌ها و چالش‌های امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. تبیین تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست انجام شد. سپس ارکان چهار‌گانه امنیت غذایی شامل «فراهمی غذا»، «دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذا»، «مصرف و سلامت غذا» و «ثبات و پایداری (تاب‌آوری)» و اجزاء آن‌ها معرفی شدند. در ادامه نشست، به صورت مبسوط، چالش‌های امنیت غذایی در ایران مرتبط با هر یک از ارکان چهارگانه، تبیینو برخی از تجربیات جهانی نیز ارایه شد. آشنایی با اجزاء زنجیره ارزش کشاورزی و غذا و توجه ویژه به لزوم حفظ ثبات و پایداری اجزاء نظام غذا و حفظ حقوق نسل‌های آتی از دیگر موارد مورد تاکید در این نشست بوده است. طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس دوره ، پایان‌بخش مطالب مطرح شده بود.
   
 
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی,کارگاه
  • کد خبری : 707
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: