flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/09/12 - 13:29
  • مشاهده کنید : 232
  • بازدید کننده : 231
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

کارگاه پژوهشی با عنوان تحلیل چالش های مدیریت ذخایر غلات درجهان

 

کارگاه پژوهشی « تحلیل چالش‌های مدیریت ذخایر غلات در جهان» توسط آقای مهندس اسماعیل نصراصفهانی عضو هیئت علمی محترم موسسه پژوهش‏های برنامه ‏ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در تاریخ 97/9/20 از ساعت 9 صبح در محل این موسسه با حضور جمعی از مدیران و پژوهشگران موسسه، کارشناسان و پژوهشگران سایر دستگاه‏های مرتبط موضوعی از جمله معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی و معاونت امور زراعت برگزار شد. مطالب ارایه‌شده در این کارگاه برگرفته از پژوهشی با همین ‌عنوان بود که به نحوه مدیریت ذخایر غلات در برابر چالش‌های اصلی آن یعنی نوسانات قیمت مواد غذایی و تامین مقادیر کافی مواد غذایی در مواقع بحران و اضطرار به‌ویژه برای اقشار آسیب پذیر جامعه در سه سطح ملی، منطقه‌ای و جهانی می‌پرداخت. شایان ذکر است طی این کارگاه به منظور بررسی مدیریت غلات در سطح ملی، نحوه مدیریت کشورهای منتخب از جمله فیلیپین، ترکیه، هند و ایران و سهم ذخایر غلات از میزان عرضه کشورهای مذکور در ادوار مختلف ارائه و بررسی شد و در پایان با توجه به بررسی به‌عمل آمده، برای مدیریت مناسب‌تر ذخایر غلات کشور پیشنهاداتی ارائه شد. در ‌انتهای کارگاه، حضار محترم پرسش‏ها و نظرات خویش را مطرح نموده و پاسخ‌های لازم توسط سخنران ارایه شد.

 
   
   
 
 
 
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی,كارگاه ها,کارگاه
  • کد خبری : 307
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: