flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/12/18 - 07:38
  • مشاهده کنید : 318
  • بازدید کننده : 317
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /appsettingFree

کارگاه پژوهشی « تحلیل ناهنجاری قیمت مواد غذایی در ایران »

کارگاه پژوهشی ارائه نتایج حاصل از انجام طرح پژوهشی با عنوان «تحلیل ناهنجاری قیمت مواد غذایی در ایران»با ارائه‌ی جناب آقای دکتر مهدی شعبان زاده عضو هیات علمی محترم گروه پژوهشی سیاستهای کشاورزی و غذا موسسه پژوهش‏های برنامه ‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ روستایی در روز چهارشنبه 15 اسفند ماه 1403، از ساعت 09 الی 11 و با حضور مدیران و پژوهشگران موسسه پژوهش‏های برنامه ‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی به صورت حضوری توسط واحد آموزش موسسه برگزار شد.
در این کارگاه، پس از ارائه مبانی نظری و مفاهیم پایه در خصوص ناهنجاری قیمت مواد غذایی، عوامل موثر بر این پدیده به تفصیل مورد بررسی قرار گرفت. مباحث مطروحه در این کارگاه آموزشی به نحوه اندازه‌گیری ناهنجاری، شناسایی کالاهای با بالاترین ناهنجاری و تحلیل وضعیت ناهنجاری در استان‌های مختلف کشور متمرکز گردید. در راستای ارتقای کیفیت دوره آموزشی و بهره‌مندی هر چه بیشتر فراگیران، نتایج و تحلیل­های سیاستی برآمده از نتایج به صورت مشارکتی توسط مدرس دوره و حاضرین مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
 
 
 
مطالب ارائه شده  
   
 
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی,كارگاه ها,کارگاه
  • کد خبری : 743
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: