flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/06/26 - 09:42
  • مشاهده کنید : 120
  • بازدید کننده : 114
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

پنجمین کنفرانس بین المللی ابعاد نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی دانشگاه هنر اسلامی تبریز

 پنجمین کنفرانس بین المللی ابعاد نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی در تاریخ 4 آبان ماه1403
 در محل دانشگاه هنر اسلامی تبریزبا مجوز و نمایه پایگاه استنادی علوم جهان (ISC) به شماره اختصاصی  اسلام 78287-03240 برگزار خواهد نمود.
   محورهای اصلی کنفرانس
  • هنر و صنایع دستی از منظر میراث و فرهنگ اسلامی
  • هنر و صنایع دستی از منظر اقتصاد و گردشگری
  • ابعاد کار آفرینی و فرصت های شغلی در هنر و صنایع دستی
  • تولید عرضه و فروش و بازار آثار هنری و صنایع دستی
  • تاثیرونقش معماری در هنر و صنایع دستی
  • پژوهش و مطالعات هنر، فلسفه و تاریخ هنر
  • نقش هنر و صنایع دستی در گفتگوی بین فرهنگی
  • هنرهای صناعی تجسمی ،کاربردی ،تصویرسازی و طراحی پارچه
  • رابطه هنر و صنایع دستی با عادات و سنت های بومی
  • حمایت دولت جهت حفاظت و توسعه هنر و صنایع دستی
  • نقش معماری ،هنروصنایع دستی در سرزندگی شهر
  • رسانه های سمعی -بصری و نقش آنها در شکل گیری نسل آگاه به اهمیت صنایع دستی
  • آموزش و تاثیر آن در شکل دهی نسل آگاه به اهمیت هنر و صنایع دستی
  • اقتصاد هنر و صنایع دستی در پسا کرونا
  • آموزش هنر و صنایع دستی در دنیای مجازی
  • حفاظت و مرمت میراث فرهنگی اسلامی در معرض خطر 
مهلت ارسال مقالات کامل : 12مهر 1403
 اعلام نتایج داوری مقالات : 20 مهر 1403
 

جهت کسب اطلاعات بیشتر ارسال مقاله وثبت نام به وب سایت کنفرانس مراجعه نمایید

https://www.5ircica.ir

https://conference.tabriziau.ac.ir

 
 
 
 
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی
  • کد خبری : 679
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: