flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1398/09/13 - 10:10
  • مشاهده کنید : 162
  • بازدید کننده : 161
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

نشست علمی ارائه دستاوردهای حاصل از شرکت دردوره های بین المللی سازمان بهره وری آسیایی(APO) با عنوان «مدل های نوآورانه توسعه جامع روستایی»

نشست علمی با عنوان« مدلهای نوآورانه توسعه جامعه روستایی » با ارائه آقای مهندس علی هلالی پژوهشگر محترم موسسه پژوهش‏‏ های برنامه‏ ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در تاریخ 10 آذر ماه 1398 از ساعت 9الی 11 و با حضور جمعی از مدیران و پژوهشگران موسسه،کارشناسان دستگاه‏ های مرتبط در داخل و خارج از وزارت جهادکشاورزی برگزار شد. این نشست حاصل تجربه شرکت در یک کارگاه آموزشی با همین عنوان در آبان ماه 1397 بود که توسط سازمان بهره‏ وری آسیایی (APO) با همکاری دفتر آموزش و بهره وری وزارت توسعه نیروی انسانی اندونزی و مشارکت وزارت توسعه روستایی این کشور به مدت پنج روز در شهر « یوگی آکارتا» برگزار شد. در این دوره نمایندگانی از کشورهای کامبوج، فیجی، هند، ایران، لائوس، پاکستان، فیلیپین، هنگ­ کنگ، کره جنوبی، سریلانکا، تایلند، ویتنام و اندونزی حضور داشتند. اهداف این دوره شامل؛ بررسی آخرین روندهای توسعه جامعه روستایی (RCD) با تکیه بر عناصر و منابع محلی، بررسی ایده های نوآورانه برای احیای اقتصاد روستایی و ارائه مدلهای جدید توسعه روستایی از جمله تجربه موفق اندونزی بود. همچنین شرکت ‏کنندگان در این دوره ضمن مطرح نمودن مسایل و مشکلات، تجربیات خود را در زمینه الگوهای جدید و کارامد توسعه جوامع روستایی به اشتراک گذاشتند.
مطالب ارائه شده
 
  • کد گروه : نشست های علمی صفحه اصلی,اخبار و رویدادهای صفحه اصلی
  • کد خبری : 370
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: