flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1399/09/02 - 09:29
  • مشاهده کنید : 107
  • بازدید کننده : 105
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

ششمین نشست مشورتی تدوین سند ملی امنیت غذایی کشور

ششمین نشست مشورتی تدوین سندملی امنیت غذایی کشور در یکم آذر ماه 1399  با ریاست  جناب آقای دکتر اسکندر زند مشاور محترم و  رئیس شورای مشاورین وزیر جهاد کشاورزی و با حضور جناب آقای دکتر کیانی راد رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی وتوسعه روستایی و سایر اعضا برگزار شد.

    در این نشست ، ابتدا جناب آقای دکتر زند ضمن خوش آمد گویی به اعضا و با توجه به شرایط خاص کشور به دلیل پاندمی کویید 19 از حضور مستمر  شرکت کنندگان بصورت مجازی و حضوری تشکر کردند. در ادامه، ایشان با اشاره به گزارش های ارائه شده در حوزه های مختلف مربوط به امنیت غذایی اظهار امیدواری کردند که این نشست ها  طی هفته های آتی ادامه یابد و با توجه به تشکیل جلسات شورای انقلاب فرهنگی در خصوص بحث سند امنیت غذایی به زودی این گزارش ها در این شورا طرح گردد. ایشان از تشکیل کارگروه تخصصی تدوین سند ملی امنیت غذایی در آینده نزدیک خبر دادند . در ادامه جلسه آقایان دکتر افتخاری با ارائه گزارش «آثار تغییر اقلیم بر امنیت غذایی» ضمن  بیان تحلیل تغییرات بارش و دما در کشور و مقایسه منطقه ای و جهانی آن، منابع آب را در  کشور سرمایه ملی و میراث آینده عنوان کردند . در ادامه جلسه جناب آقای دکتر سلطانی گزارشی را باعنوان «اقلیم و تغییر اقلیم» ارائه کردند و ضمن این گزارش به تحلیل امنیت غذایی کشور تا 2050 با مدل همبست آب، زمین، غذا و محیط زیست پرداختند و در این گزارش ضمن اشاره به ماهیت تغییر اقلیم به اثرات گازهای گلخانه ای و دلایل افزایش غلظت گازهای گلخانه ای و آثار آن بر ا لگوی تولید محصولات کشاورزی در ایران پرداختند.

  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی
  • کد خبری : 406
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: