flag
سال ۱۴۰۴،سرمایه گذاری برای تولید

 

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس

 

جلسه هم اندیشی در خصوص مالکیت فکری محصولات و خدمات جیاس در ایران، در تاریخ 26 آبان 1404 برگزار شد. 

در این جلسه که به درخواست موسسه بین المللی غذای محلی نیلوفر تکتا برگزار شد، رئیس محترم موسسه، جناب آقای دکتر پالوج به اهمیت بهره مندی همه ذینفعان جامعه محلی و به طور ویژه کشاورزان خرده پا در سایتهای میراثی کشاورزی مهم جهانی از مزایای توسعه حقوق مالکیت معنوی بر محصولات و خدمات سایتهای جیاس تاکید کرده و فرمودند در صورتی که موسسه تکتا یا سایر نهادهای خصوصی مشابه  بتواند نقش مفید و مثمر ثمری را در تحقق اهداف ثبت نظام های میراث کشاورزی مهم جهانی ایفا نمایند، موسسه پژوهشها به عنوان فوکال پوینت جیاس در فائو می تواند نقش تسهیلگری و همکاری را در این زمینه ایفا نماید. 

 

در ادامه، آقای سیدمجتبی حسینی مدیرعامل محترم موسسه تکتا به ظرفیتهای این موسسه در راستای توسعه نظام مالکیت مشارکتی برای کشاورزان خرد اشاره کردند و آقای دکتر مرادی عضو محترم اتحادیه تسهیلگران کشور به عنوان همکار ایشان به موضوع تهیه نقشه راه و انجام اقدامات مشارکتی برای اعتمادسازی به عنوان زیربنای توسعه نظام مالکیت فکری  پرداختند. 

 

آقای دکتر کیانی راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد فائو  ضمن ارائه توضیحات در خصوص اینکه مالکیت معنوی بر خدمات و محصولات سایتهای جیاس بر مبنای چه اصولی می باشد، بر تاثیر این موضوع در توسعه برندهای تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی ذینفعان محلی تاکید کردند. در نهایت مقرر شد یک نقشه راه با عنوان نقشه راه ثبت مالکیت فکری جیاس در ایران توسط موسسه تکتا و همکاران محترم ایشان تدوین شود و در تاریخ مقرر به موسسه ارسال گردد. در پایان مقرر شد که در این زمینه از همکاری مرکز امور مالکیت معنوی وزارت دادگستری نیز بهره برداری شود. 

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1402/05/01 - 06:46
  • مشاهده کنید : 118
  • بازدید کننده : 117
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

اولین نشست علمی - تخصصی با عنوان «کلان روندهای جهانی امنیت غذایی»

اولین نشست علمی - تخصصی از پیش نشست‌های سه گانه امنیت غذایی پنجمین کنفرانس حکمرانی و سیاستگذاری عمومی، با عنوان "کلان روندهای جهانی امنیت غذایی" در روز چهارشنبه 1402/4/28 از ساعت 12:30-10 در محل موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی برگزار شد.

در این نشست که از مجموعه پیش نشست‌های پنجمین کنفرانس حکمرانی و سیاست‌گذاری عمومی است و با حمایت پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف و خانه اندیشه‌ورزان برگزار می‏شود ، پس از خیرمقدم و تبیین موضوع نشست توسط دبیر محترم نشست آقای دکتر کیانی راد، رئیس محترم موسسه پژوهش‌ها، آقای دکتر زند مشاور محترم وزیر جهادکشاورزی و استاد موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، به تبیین چالش‌ها و کلان روندهای جهانی امنیت غذایی پرداختند.

وجود تهدیدات آتی امنیت غذایی شامل تغییرات آب و هوایی، تنش‌های منطقه‌ای و بیماری‌های عالم‌گیر، امنیت غذایی ایران را تهدید می‌نماید. توجه ویژه به فناوری، تغییر الگوهای تغذیه‌ای و توقف تخریب منابع پایه راه‌کارهای پیش رو است.

پس از پایان سخنرانی آقای دکتر زند، اعضای محترم پانل به تبیین دیدگاه‌های خود پرداختند. در دور اول آقای مهندس کشاورز معاون پژوهشی مرکز مطالعات آب و کشاورزی اتاق ایران، آقای دکتر اسماعیل‌زاده مدیرکل محترم دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ آقای دکتر گیلانپور دانشیار محترم موسسه پژوهش‌ها، آقای دکتر خلج معاون اسبق وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، خانم دکتر عبدالهی رئیس گروه امنیت غذایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، و آقای دکتر پالوج دانشیار و قائم مقام محترم موسسه پژوهش‌ها، در دو دور به تبیین نظرات خود پرداختند. پس از جمعبندی نظرات توسط دبیر نشست، به پرسش‌های حاضرین پاسخ داده شد.

   
   
 
  • کد گروه : اخبار و رویدادهای صفحه اصلی
  • کد خبری : 557
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: