نشست علمی « اقدامات و تجربیات کشورهای جهان در طراحی و پیادهسازی سیستمهای غذا »
نشست علمی با عنوان «اقدامات و تجربیات کشورهای جهان در طراحی و پیادهسازی سیستمهای غذا »با ارائه جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامهریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در روز دوشنبه 31 شهریور 1404 از ساعت 09 الی 11:30 و با حضور مدیران و پژوهشگران موسسه پژوهشهای برنامه ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی به صورت حضوری توسط واحد آموزش موسسه برگزار شد.
این نشست علمی که به دلیل شرکت در نشست بینالمللی «اجلاس سیستمهای غذایی سازمان ملل متحد 2+» برگزار شده است، در بردارنده سه محور اصلی «ساختار و اطلاعات کلی اجلاس»، «اهم اقدامات و تجربیات کشورهای جهان در طراحی و پیادهسازی سیستمهای غذا» و «نکات گزارش دبیرکل سازمان ملل متحد» میباشد. در این نشست علمی مطرح شده است که با عنایت به برنامهریزی انجام شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در سال 2021 میلادی برای تحول در نظامهای غذایی کشورها به منظور ارتقاء ثبات و پایداری (تابآوری) آن و دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDG)، دو سال پس از تصویب این هدف، اجلاس سیستمهای غذایی با حضور مقامات عالیرتبه کشورهای کشور، به منظور به اشتراکگذاری تجربیات کشورها و گزارش اقدامات برگزار شده است.
همچنین در سال 2025 میلادی و پس از برگزاری نشست کمیته جهانی امنیت غذایی و نشست کارشناسان سطح عالی، «اجلاس سیستمهای غذایی 4+» نیز برگزار میشود. طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس نشست، پایانبخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.
فایل پیوست
تاریخ:
1404/06/31
تعداد بازدید:
45
منبع:
Powered by
Dorsa
Portal